Selecteer een pagina

Welkom op de website van Bijbelweek Veenendaal! 

De Bijbelweek vindt dit jaar plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2020. Doe je ook mee? We hebben het volgende voor jullie op de planning staan: 

Voor ieder kind hebben we een goodiebag gevuld met daarin voldoende materiaal om thuis een Bijbelweek te houden. Helaas is de inschrijftermijn verstreken en kun je je niet meer opgeven via de website. Wil je alsnog een goodiebag ontvangen? Stuur een mailtje naar info@bijbelweek.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen. Neem gerust contact op! Het is natuurlijk het leukst als er zoveel mogelijk kinderen meedoen aan de Bijbelweek. Aarzel daarom vooral niet om ook een goodiebag te bestellen voor een (niet-kerkelijk) vriendje of vriendinnetje. Iedereen mag meedoen!

Je kunt de goodiebag op maandag 24 augustus tussen 09:00 en 11:00 uur ophalen bij de door jou gekozen wijkgemeente. Vergeet niet om de bevestigingsmail mee te nemen!

Tijdens de Bijbelweek plaatsen we elke dag (van dinsdag t/m vrijdag) een video op de website. Deze video kun je (samen met vriendjes) bekijken en er zo met behulp van de goodiebag een geslaagde ochtend van maken. Ook hebben we in een aantal wijken een speurtocht uitgezet, zodat je na de binnenactiviteiten ook gezellig op stap kunt. 

De komende weken plaatsen we steeds meer informatie over de Bijbelweek op onze Facebookpagina. Houd ‘m daarom goed in de gaten. En heb je vragen? Stel ze gerust via info@bijbelweek.nl. 

Het thema van dit jaar is: Duik erin!

Dagen tot aan de Bijbelweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

KIDS 4-9

Ha meiden en jongens! Hebben jullie ook alweer zin in de Bijbelweek? De Bijbelweek ziet er dit jaar wat anders uit dan normaal. Tijdens deze Bijbelweek plaatsen we elke dag een video om thuis te bekijken en ideeën voor activiteiten voor de rest van de ochtend. We hopen er zo alsnog een gave week van te maken!

Klik hieronder om naar de online Bijbelweek te gaan.

TIENERS

Hey jongens en meiden! Doe je ook mee aan de Bijbelweek? Dit jaar kunnen we helaas niet samenkomen in de Basiliek, maar we gaan er alsnog wat leuks van maken. We hebben speciaal voor jullie een online programma samengesteld met elke dag een andere spreker. Hebben jullie er al zin in? Wij in ieder geval wel! 

Klik hieronder om naar de online Bijbelweek te gaan. 

OPHAALLOCATIES IN VEENENDAAL

MARANATHA (PRINS BERNHARDLAAN 26) | WESTERKERK (GOUDVINK 2) | DE POSTER (SCHRIJVERSPARK 111) | VEENENDAAL OOST (SPIESHEEM 54) | SIONSKERK (A. VAN OSTADELAAN 78) | VREDESKERK (KERKEWIJK 125) | ELTHETO (FLUITERSSTRAAT 2)

MARANATHA

Prins Bernhardlaan 26

WESTERKERK

Goudvink 2

DE POSTER

Schrijverspark 111

VEENENDAAL OOST

Spiesheem 54 (Navigatieadres: Hootsenheem 2)

SIONSKERK

Adriaen van Ostadelaan 78

VREDESKERK

Kerkewijk 125

ELTHETO

Fluitersstraat 2

De Bijbelweek wordt mede mogelijk gemaakt door: