Selecteer een pagina

 

Welkom op de website van Bijbelweek Veenendaal! 

Hoera, dit jaar organiseren we opnieuw de Bijbelweek! We gaan er een fantastische week van maken, vol met Bijbelverhalen, spellen en andere gezellige activiteiten. De Bijbelweek vindt plaats van 15 t/m 18 augustus 2022, en het thema is ‘Alles andersom’. Ben je er ook bij?

Leiding gezocht!!

Kom je helpen bij de Bijbelweek? We kunnen je hulp ontzettend goed gebruiken, ook al is het maar voor een dagdeel. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben; wij geloven dat iedereen een steentje kan bijdragen. Interesse of vragen? Stuur direct een mailtje naar info@bijbelweek.nl

Dagen tot aan de Bijbelweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

KIDS 4-9

Ha meiden en jongens! Hebben jullie al zin in de Bijbelweek? Wij in ieder geval wel! Op dit moment zijn we hard bezig met de voorbereidingen, maar houd de website en Facebook-pagina goed in de gaten. We plaatsen zo snel mogelijk meer informatie over de aankomende Bijbelweek. Hopelijk tot dan! 🙂

TIENERS

Hey jongens en meiden! Doen jullie ook mee aan de Bijbelweek? We gaan er een toffe week van maken! We zijn momenteel hard bezig met de voorbereidingen. Zodra we meer weten over de aankomende Bijbelweek vind je op de website en op Facebook meer informatie. We hopen je deze zomer weer te zien! 

LOCATIES IN VEENENDAAL (4 – 9 JAAR)

MARANATHA (PRINS BERNHARDLAAN 26) | WESTERKERK (GOUDVINK 2) | DE POSTER (SCHRIJVERSPARK 111) | VEENENDAAL OOST (SPIESHEEM 54) | SIONSKERK (A. VAN OSTADELAAN 78) | VREDESKERK (KERKEWIJK 125) | ELTHETO (FLUITERSSTRAAT 2)

MARANATHA

Prins Bernhardlaan 26

WESTERKERK

Goudvink 2

DE POSTER

Schrijverspark 111

VEENENDAAL OOST

Spiesheem 54 (Navigatieadres: Hootsenheem 2)

SIONSKERK

Adriaen van Ostadelaan 78

VREDESKERK

Kerkewijk 125

ELTHETO

Fluitersstraat 2

THEMALIED 2022

De Bijbelweek wordt mede mogelijk gemaakt door: