Direct contact opnemen met kerkelijk bureau of scriba algemene kerkenraad.

Kerk-zijn tijdens het corona-virus

Het corona-virus heeft grote invloed op onze samenleving, en daarmee ook voor het leven in de kerkelijke gemeente. Sinds half maart kunnen we als gemeente op zondag niet meer bij elkaar komen in de diensten. Naast dat het vreemd is, wordt de onderlinge samenkomst steeds meer gemist. Daarbij komt dat het voor veel gemeenteleden niet meer mogelijk is om familie of gasten te ontmoeten, of om er zelf op uit te gaan.

Gelukkig gaat de verkondiging van het evangelie door. Zo kunnen via kerk-tv en internet de diensten op zondag thuis worden meebeleefd.

Om 9.30u gebeurt dit vanuit alle zes de wijkkerken. Om 17.00u is er een centrale middagdienst uit één van vijf wijkkerken en ’s avonds om 18.30u een avonddienst vanuit de Vredeskerk. Onderaan de centrale website treft u het overzicht van de diensten aan. Het volgen van de diensten kan via het internet, via de website van de wijkgemeenten (kijk daar bij: actueel -> kerkdiensten).

Ook doordeweeks kunt u luisteren naar verschillende uitzendingen.

Het is de bedoeling dat er vanaf woensdag 22 april wekelijks een korte overdenking door één van onze Veense predikanten wordt uitgezonden.

Verder is er op de donderdagavonden om 20.00u vanuit de Vredeskerk een meditatief moment te beluisteren via de website van de wijkgemeente.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om doordeweeks te luisteren naar uitzendingen van Kruispunt Omroep.

Op deze manier hopen we dat we gesterkt en bemoedigd mogen worden door Gods Woord, dat ook in deze periode klinkt!

Kerkdienst (terug)luisteren?

Overzicht

Actueel

Klik op een nieuwsartikel of kies voor het volledig overzicht.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: