Direct contact opnemen met kerkelijk bureau of scriba algemene kerkenraad.

Kerkdiensten 15 maart 2020

Kerkdiensten 15 maart 2020

In navolging van de extra maatregelen die de overheid op donderdag 12 maart heeft afgekondigd deelt de Algemene Kerkenraad mee dat alle diensten in de Julianakerk, de Oude Kerk, de Vredeskerk, de Sionskerk, de Westerkerk en in het Ontmoetingshuis op zondag 15 maart 2020 NIET doorgaan. In plaats daarvan wordt er vanuit elke kerk om 9.30 uur een aangepaste dienst door de predikant van de wijkgemeente uitgezonden.

Tijdens de middag- of avonddiensten is er geen actuele, aangepaste uitzending, tenzij een wijkgemeente daarover een ander besluit neemt. Informatie daarover kunt u vinden op de site van de wijkgemeente. De Algemene Kerkenraad roept u op om in plaats daarvan een van de diensten van eerdere zondagen te beluisteren.

Zie hiervoor: https://www.herveen.nl/nieuws/kerkdiensten.

Dit besluit geldt alleen voor zondag 15 maart. In de loop van volgende week neemt de Algemene Kerkenraad een nieuw besluit dat afhankelijk is van de dan geldende voorschriften.

Het zijn bewogen dagen waarin de meest kwetsbare mensen binnen en buiten de kerk de grootste risico’s lopen. Laten we die in onze gebeden vooral opdragen aan de genade van God die in Zijn zoon Jezus Christus het meest dierbare over had om de wereld te redden. Laten we elkaar met deze woorden bemoedigen.

Zie voor de actuele situatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 en,
toegespitst op de kerk, op: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

Naar overzicht

Geplaatst door:

Matthijs Gaasbeek

Datum:

12 maart 2020

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: